Nieuwegein

Persoonlijke en betrouwbare dienstverlening, dat is waar wij voor staan. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot regionaal schoonmaakbedrijf voor werkend en lerend Midden Nederland. We stellen uw vragen centraal en koppelen dit aan duurzame oplossingen, flexibiliteit en continuïteit. Onze visie is gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Ons kantoorpand is gevestigd aan de Vrijewade 10 in Nieuwegein. Vanuit deze locatie worden onze medewerkers aangestuurd en de schoonmaakmiddelen en -materialen gedistribueerd.

Een bedrijf met een duidelijk plan van aanpak en professionele werkwijze. Goede communicatie, duidelijke afspraken, milieubewust, multifunctionele inzetbaarheid en kwaliteit stellen wij voorop om zo aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. U weet altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Heldere communicatie betekent voor u meer dan alleen duidelijke afspraken. Ook optimale bereikbaarheid en een juiste vertaling van uw wensen en eisen naar een uitgekiend werkprogramma zijn voor u een must. Bij Allure schoonmaak vindt u dit allemaal. Jarenlange ervaring vormt onze brug tussen de theorie en de praktijk. Dit staat garant voor het juiste advies en de juiste uitvoering.

Onze regionale organisatie kent korte hiërarchische lijnen. Dit betekent dat wij snel actie ondernemen. Onze flexibele houding komt u ten goede. Geen ambtelijke procedures maar actie daar waar het moet.

Bij de start van een schoonmaakovereenkomst wordt op iedere locatie een logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan. Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze schoonmaakmedewerkers vermeld. In het logboek kunt u ook onze gegevens, afspraken, schoonmaakprogramma, beheersysteem en bezoek/controleformulieren terugvinden.

Voor het schoonmaken en -houden van objecten bieden wij u een heldere, open calculatie op maat. Neem gerust eens contact met ons op!

Wilt u graag prettig werken in een schone en opgeruimde omgeving? Maak dan kennis met Allure schoonmaak!

Cookie-instellingen