Referenties

Wij zijn blij met onze klanten en zorgen er graag voor dat de klanten ook blij zijn met ons.   Om u een indruk te geven wat een goede relatie betekent, hebben wij enkele klanten bereid gevonden hier iets over te vertellen:

 

Met  Allure hebben wij een leuk samenwerkingsverband! Voor Allure hebben wij de website gebouwd op basis van ons communciatie- en samenwerkingsplatform (METT) en daarnaast maakt Allure gebruik van onze helpdesk. En Allure zorgt 1 x per week voor een schoon kantoor. Elke week weer merken wij dat zij zijn geweest: alles weer lekker fris, schoon en verzorgd! Anneke heeft een kennismakingsgesprek gevoerd om onze schoonmaakwensen te inventariseren. Vervolgens stuurt zij deze wensen door naar de desbetreffende schoonmaker en hij neemt zijn werk serieus met een zorgvuldige uitvoering!

Voor ons onderscheidt Allure zich door de korte lijnen en de duidelijke afspraken. Daarnaast stellen zij zich erg flexibel op wat voor ons erg prettig werken is. Er wordt altijd in mogelijkheden gedacht en ze denken ook met de klant mee in verschillende opzichten. Dat wat is afgesproken, gebeurt ook zonder concessies!

Jeroen Rispens, directeur Mett   

 

Jantje Beton blij met Allure

Als goededoelenorganisatie moeten wij op de kleintjes letten…

Al het geld dat ons wordt toevertrouwd, vanuit donaties, bedrijfsgiften, collecte of loterij willen wij zo veel mogelijk inzetten voor onze doelstelling: kinderen moeten vrij, avontuurlijk en veilig kunnen buiten spelen in hun eigen buurt! Dit houdt in dat we onze onkosten zo laag mogelijk willen houden. Dus ook onze huisvestings- en kantoorkosten. En dat met behoud van kwaliteit. Daarom zijn we enkele jaren geleden voor het schoonhouden van ons kantoor in Utrecht in zee gegaan met Allure. Een prima werkend schoonmaakbedrijf met een meedenkende bedrijfsvoering en ijverige, nauwgezette schoonmakers. De contacten met Allure lopen voortreffelijk. Allure stelt zich proactief op, denkt met ons mee, is flexibel in hun manier van werken en levert ook nog eens de gewenste kwaliteit. Kortom: een bedrijf om in huis te halen!

Wil Houtman, adjunct-directeur Jantje Beton

 

Allure is voor mij een betrouwbaar, flexibel en ondernemend schoonmaakbedrijf dat partnership hoog in het vaandel heeft staan in voor- en tegenspoed!

De contacten met onze aanspreekpartners – Roland de Jong en Anneke Pouw – zijn enthousiast en prettig! De schoonmaakdienstverlening valt of staat bij een juiste en tijdige communicatie. We ervaren dat er binnen Allure snel geschakeld wordt en de onderlinge communicatie verloopt goed. Daarnaast worden de gemaakte afspraken altijd vastgelegd waardoor beide partijen weten wat de verwachtingen zijn.

Robert Bavelaar, directeur/eigenaar Biegelaar B.V.

 

APAC is een bedrijf dat op zoek is naar duurzame (lees langdurige) relaties met haar opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid belangrijke kernpunten zijn. Een mooi voorbeeld in deze is dat er nauwelijks personeelsverloop is binnen ons bedrijf. We zijn iedere dag weer blij om met elkaar te mogen werken. Opdrachtgevers hebben wij al meer dan 20 jaar in ons klanten bestand. Wij leren van hun, zij leren van ons. We kunnen samen iets in de relatie vinden, los van het leveren van goede diensten en producten.

Zo ook is de relatie met Allure schoonmaak. Sinds de start - 2001 - van de samenwerking hebben we een vast gezicht van Allure bij ons in huis, Lydia! Het dagelijkse schoonmaak- en onderhoudswerk wordt uitgevoerd op voor ons bedrijf prettige tijden. Omdat de vertrouwensrelatie tussen de Allure medewerkster en onze medewerkers zo goed is, geven wij Allure vrije toegang tot ons bedrijfsgebouw zodat op ieder willekeurig moment werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Allure staat ons ook bij door regelmatig te evalueren of de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd en waar het nog beter of anders kan. Onlangs is ons bedrijf verhuisd en dat is toch weer even wennen aan een nieuw ritme. Allure helpt ons!

Peter de Bruijn, algemeen directeur/eigenaar APAC - Airconditioning 

 

Met Allure hebben wij reeds meer dan 10 jaar een prettige samenwerking. Allure maakt naar tevredenheid onze etage in het pand aan de Newtonlaan 207 te Utrecht schoon. Dit komt mede door het persoonlijke contact en de korte communicatielijnen.

De werkzaamheden bestaan uit de dagelijkse schoonmaakactiviteiten en de glasbewassing aan de binnenzijde van onze etage.

Anneke Pouw (communicatie - sales director) bezoekt ons kantoor met enige regelmaat en controleert tijdens deze visites steekproefsgewijs de uitgevoerde werkzaamheden. Eventuele aandachtspunten worden met de schoonmakers besproken en worden dan op korte termijn verbeterd.

Yvonne Rietveld, P&O/Facilitair, VSB fonds

 

Saan Archiefbeheer, onderdeel van Koninklijke Saan B.V. gevestigd in Utrecht aan de Rutherfordweg 93-95 is een bedrijf wat zich bezighoudt met archiefbeheer en document management voor klanten binnen de Benelux. Om een goede bedrijfsvoering te kunnen uitoefenen binnen archieven is een goed onderhouden locatie een prioriteit voor zowel de werknemer zijn werkplek alsook voor de ontvangst van onze klanten in onze vergaderkamers. Sinds 2009 werken wij samen met Allure Schoonmaak uit Nieuwegein om ons op dit gebied te ontzorgen. De periodieke controles, de bereikbaarheid, het schoonmaakprogramma en de stabiele bezetting zorgen ervoor dat Saan Archiefbeheer BV een tevreden klant is van Allure Schoonmaak.

Kenneth Wilschut, operationeel manager, Koninklijke Saan B.V.

Cookie-instellingen