Vloeronderhoud

Strippen en conserveren van vloeren

Strippen en conserveren van een linoleum vloer verlengt de levensduur en geeft de vloer een beter en glanzend aanzien. Een gladde vloer is voor dagelijks onderhoud makkelijker, efficiënter en genereert voor een gebouw een schone goed uitziende vloer. Een visitekaartje voor gebruikers en bezoekers!

De oude was- of polymeerlaag wordt verwijderd en vervolgens wordt de vloer geïmpregneerd (strippen). Daarna worden er twee was- of polymeerlagen aangebracht ter bescherming van de vloer (conserveren).

Door het leggen van schoonloopmatten blijven vloeren langer schoon en zijn ze minder aan slijtage onderhevig. Schoonloopmatten zorgen ervoor dat er minder vuil, zand en stof naar binnen wordt gelopen. Wij kunnen voor u koop- en huur schoonloopmatten in verschillende maten en kleuren verzorgen.

Tapijt reinigen

Tapijtreiniging zorgt ervoor dat ingelopen zand, vuil en stof uit het tapijt wordt gehaald. Goed onderhoud aan tapijt biedt een langere levensduur! Dat betekent in eerste instantie goed stofzuigen van het tapijt. Daarnaast is het vanuit hygiënisch oogpunt aan te raden om regelmatig uw tapijt te laten reinigen. Het vermindert gezondheidsrisico’s aanzienlijk bij mensen met allergieën of astma. 

Het reinigen van tapijt gebeurt middels sproei-extractie: een speciale machine sprayt een schoonmaakmiddel op het tapijt, wordt automatisch geborsteld en het loskomende vuil wordt direct opgevangen. Het tapijt is weer snel droog, waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Deze schoonmaaktechniek verwijdert niet alleen het vuil, maar eventueel ook de beschermingslaag. Daarom wordt het tapijt na het reinigen opnieuw geimpregneert met een antistatische beschermlaag. Resultaat blijft langer zichtbaar!

Een schone vloer zorgt voor een frisse en aangename werkomgeving!

 

 

Cookie-instellingen