Glasbewassing

Regelmatige bewassing zorgt voor een langere levensduur van ramen en kozijnen. Aantasting en corrosie zorgt voor veel ingrijpender en kostbaar onderhoud, zoals schilderen of corrosiebestrijding. Om dit te voorkomen, is planmatig onderhoud van glas en gevels van groot belang. Allure verzorgt totale glasbewassing, voor zowel binnen als buiten, op reguliere of op afroepbasis.

De uitstraling van een gebouw is het visitekaartje!

Met betrekking tot glasbewassing werken wij traditioneel (met ladder/steiger), met behulp van een hoogwerker of met het Tucker®Pole-systeem. Bij dat laatste wordt met een telescopische (tot meer dan 10 meter uitschuifbare) reinigingsborstel en gedemineraliseerd water gewerkt. In overleg bepalen wij welke methode het meest geschikt is voor uw gebouw.

Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van het glazenwasserwerk. Aangezien de veiligheidseisen voor de werknemers steeds hoger worden, is het in veel gevallen noodzakelijk om de glasbewassing uit te voeren met behulp van een hoogwerker. Wij werken conform de Arbo-regelgeving en zetten uitsluitend gecertificeerde werknemers en goedgekeurde materialen in. Voor u betekent dat een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Omdat het bij de uitstraling van gebouwen niet alleen gaat om de ramen houden we ons ook bezig met onderhoud aan kozijnen en allerlei gevelbekledingen.

Glasbewassing zorgt voor een frisse, verzorgde en professionele uitstraling!

Cookie-instellingen