Dameshygiëne

Anneke Pouw 05-04-2019 4024 keer bekeken

Onze dameshygiëne service geeft u de gemoedsrust en het vertrouwen dat uw bedrijf correct handelt binnen de huidige milieu- en wettelijke richtlijnen.

U voorziet tevens een veilige, discrete, makkelijke en hygiënische oplossing aan vrouwelijke bezoekers en personeel. Onze no touch units, met antibacteriële technologie, zijn een uiterst hygiënische oplossing tegen het verspreiden van ziektekiemen.

Het deponeren van sanitair afval is een gevoelig onderwerp. Bezoekers kunnen terughoudend zijn over het aanraken van containers en deksels door de mogelijke aanwezigheid van bacteriën. Het aanbieden van een veilige en hygiënische oplossing wekt vertrouwen bij bezoekers en verbetert de algemene beleving.

Bij de No Touch damesverbandcontainer van Initial kan u met een simpele handbeweging boven de infraroodsensor het deksel openen. Na gebruik sluit het deksel automatisch zonder inkijk. Hierdoor wordt elk onnodig contact met de container vermeden, in alle discretie.

Onze damesverbandcontainers worden allemaal voorzien van een zakje met biologisch afbreekbaar poeder dat slechte geurtjes bestrijdt en tegelijkertijd een zachte citrusgeur verspreidt. Dit garandeert een schoon en fris toilet voor uw vrouwelijke bezoekers.

Cookie-instellingen