Boekhout PVC vloeren duurzamer dan andere vloeistofdichte dekvloeren?

Anneke Pouw 28-10-2017 1908 keer bekeken

Boekhout PVC vloeren duurzamer dan andere vloeistofdichte dekvloeren? Neem bijvoorbeeld een coatingvloer. Een coatingvloer is een veel gebruikte vloeistofdichte dekvloer. Ten opzichte van een pvc vloer heeft een coatingvloer veel nadelen. Een nadeel van een coatingvloer is o.a. de stootbestendigheid

Op een pvc vloer kunt u werkelijk alles laten vallen. Boekhout pvc vloeren zijn haast onmogelijk te beschadigen. Waar een coatingvloer in de loop van de tijd gaat scheuren, afbrokkelt en afslijt, blijft onze pvc vloer staan als een huis. Vloeistofdichte pvc vloeren zijn antislip, ook in natte toestand. Zo bent u verzekerd van een veilige ondergrond.

Voordelen van vloeistofdichte PVC vloeren:

brandklasse B1 (brandvertragend)                                                                              

zeer slijtvast

gemakkelijk te reinigen

chemisch bestendig

bestand tegen zware belasting

geschikt voor vloerverwarming

warmte- en geluidsisolerend

hoogwaardig verlijmd

hygiënisch (HACCP-norm)

vloeistofdicht (VVV-norm)

PVC vloeren beter dan een gietvloer?

Als u duurzaam wilt ondernemen, wilt u niet dat uw vloer gaat scheuren, verkleuren, snel krast en uiteindelijk vele beschadigingen krijgt. Vlakke gietvloer of coatingvloer antislip? Zeker niet! In natte toestand zal ook uw vlakke gietvloer spekglad worden. En wist u al dat voor een gietvloer de ondervloer nagenoeg vlak moet zijn? De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout Vloeren kunnen daarentegen vrijwel over iedere ondervloer geplaatst worden. Er is geen kans op scheuren en de pvc vloer blijft tientallen jaren even effectief en mooi.

Veel dekvloeren zijn niet warmte- en geluidsisolerend. Vloeistofdichte pvc vloeren zijn dat wel. Iets wat ook gelijk duidelijk merkbaar is in uw bedrijf. De vloer is volledig vlak, maar heeft toch mooie representatieve voegen gewenst naar kleur. Deze voegen liggen precies gelijk met de tegel. Zo is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Wist u trouwens al dat bacteriën bijna geen kans maken op een pvc vloer?

Een PVC vloer als bedrijfsvloer?

Een pvc-vloer is zeer geschikt als bedrijfsvloer. De eigenschappen van het materiaal staan garant voor een duurzame onderneming. Zoals hierboven besproken kan een vloer ook volledig vloeistofdicht geplaatst worden. Dit is zeer hygiënisch en uiteraard super duurzaam. De vloeistofdichte pvc vloeren zijn maar liefst 1 of 2 cm dik en zeer slijtvast.

Deze vloer kan ook zwevend geplaatst worden. Door een magnetisch folie over de vloer te plaatsen is het mogelijk een 'magneet' vloer te monteren. De vloerplanken hebben aan de onderkant een magnetische deel, waardoor de pvc vloer muurvast aan de ondervloer (van magnetisch folie) blijft plakken. Zo ligt uw vloer toch vast, maar dan zwevend.

Meer voordelen: dekvloer is verhuisbaar, over een bestaande ondervloer te plaatsen en zeer gemakkelijk te vervangen. Dat is pas duurzaam ondernemen!

 

Cookie-instellingen