Buitenspeeldag 2014 komt eraan!

Anneke Pouw 02-04-2014 695 keer bekeken

Allure maakt al meerdere jaren schoon bij het hoofdkantoor van Jantje Beton. Daarnaast zijn wij sponsor van Jantje Beton! Graag brengen wij de Buitenspeeldag onder de aandacht bij onze (netwerk) relaties. Een mooi initiatief dat wij willen delen!

Woensdag 11 juni 2014 is het weer Buitenspeeldag! Op de Buitenspeeldag staat in heel Nederland buitenspelen centraal. Kinderen en jongeren worden op deze dag gestimuleerd om naar buiten te gaan. Want lekker buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen en is vooral heel erg leuk! 

De inschrijving voor locaties is gestart. Natuurlijk kun je het hele jaar door buitenspelen. Met alle leuke tips op de site gaat dat zeker lukken!

De Buitenspeeldag is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Veilig Verkeer Nederland, Scouting Nederland, Jantje Beton en Nickelodeon. Met de Buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen.

Gemeenten, scholen, ouders, belangenorganisaties en verenigingen worden opgeroepen om ook volgend jaar weer mee te doen aan de Buitenspeeldag en lokaal een afwisselend buitenprogramma te organiseren, zodat kinderen een dag lang volop buiten kunnen spelen.

Cookie-instellingen