Allure schoonmaak legt de rode loper voor u uit

Anneke Pouw 18-04-2021 1430 keer bekeken

Een rode loper met een boodschap! Want de Rode loper-mat is hét antwoord op de vraag wat u nodig heeft om extra aandacht te trekken voor uw winkel, bedrijfspand, hotel, restaurant of elk ander soort pand.

De Rode loper-mat van Berendsen is een echte eye catcher. Niemand die uw pand betreedt, kan en wil er omheen. Immers, u legt de rode loper voor uw klant of relatie én uw medewerkers uit. Een warmer welkom kunnen zij zich niet wensen.

Rood blijft rood
De Rode loper-mat is vervaardigd uit solution dye fibers, wat simpelweg betekent dat de matvezels door en door gekleurd zijn. Door dit type vezel blijft de mat, ook na veelvuldig wassen en bij gebruik op locaties met veel loopverkeer, goed op kleur. Tegelijkertijd hebben uw vloeren en tapijten een doeltreffende bescherming. Met deze mat realiseert u tevens een meer hygiënische omgeving, iets wat uw collega’s en relaties zeker zullen waarderen.

Vijf redenen
Waarom de Berendsen mattenservice? Geïnteresseerden kunnen het zelf in een gratis proefperiode ervaren. Zij zullen deze vijf redenen ondervinden. En meer. (1) Zeer effectieve en hoogwaardige matten; (2) Een besparing op uw schoonmaak- en onderhoudskosten. (3) Een beter werkklimaat. (4) Een schone en representatieve omgeving. (5) Een all-in service, inclusief reiniging, onderhoud en vervanging van de mat, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Custom made
De unieke Rode loper-mat is verkrijgbaar in twee standaardmaten (namelijk 0,85 m x 3,00 m en 1,15 m x 3,00 m), maar is ook custom made in afwijkende maten leverbaar.

Cookie-instellingen