CWS Cleanseat PRO: altijd een schone bril

Anneke Pouw 27-10-2020 1641 keer bekeken

CWS lanceerde op de vakbeurs Facilitair 2016: de Cleanseat PRO – de nieuwste generatie toilethygiëne voor sanitaire ruimtes.

Deze zelfreinigende toiletbril voldoet aan bijzonder hoge hygiëne-eisen voor openbare en semi-openbare toiletten. Zo heeft men altijd een schone toiletbril, want het reinigingsmiddel bevindt zich in de toiletzitting. De reiniging van de Cleanseat PRO start automatisch na iedere spoeling.

De Cleanseat PRO is een uitermate goed product voor een omgeving waar hygiëne essentieel is, zoals in de zorg en/of andere instellingen. Een bijkomend voordeel is dat onnodig papierverbruik wordt voorkomen.

Met een capaciteit van circa 5000 reinigingscycli is de Cleanseat PRO geschikt voor drukbezochte toiletruimtes. Door het volautomatisch reinigen van de bril na elk toiletgebruik wordt eveneens het schoonmaakpersoneel minder belast. Het strakke design van de toiletbril past bij de stijl van praktisch elke toiletruimte.

Bijzonderheden op een rij
Heldere communicatie > Bij het betreden van het toilet wordt met het woord “CLEAN“ duidelijk aangegeven dat de bril al is gereinigd. Een extra reiniging kan handmatig worden geactiveerd.
Langzaam zakt de bril > Een Soft Close mechanisme laat de wc-bril langzaam naar beneden zakken om beschadiging te voorkomen.
Discrete servicemededeling > Een wit servicelichtje waarschuwt het schoonmaakpersoneel dat cartridge of batterij moet worden vervangen of dat er onderhoud nodig is.

Cookie-instellingen