Kantoren

Een schone en opgeruimde werkplek is een visitekaartje voor uw organisatie. Daarnaast zorgt een schone werkplek voor een prettige omgeving voor uw medewerkers. Een schone en opgeruimde omgeving is de basis van een productieve en gezonde werksfeer.

Het onderhoud van kantoren is onze core business. In overleg met u als klant vinden wij altijd een optimum tussen kosten en kwaliteit. Met als resultaat een verzorgde, schone en representatieve werkplek. Omdat schoonmaken maatwerk is gaat er aan iedere opdracht een grondige inventarisatie vooraf. Met een intakegesprek brengen wij samen met u alle aspecten van de schoonmaak in kaart die voor uw gebouw relevant zijn.

We bepalen samen welke ruimtes er worden schoongemaakt en de frequentie waarin dit gebeurt. Op deze manier kunnen uw medewerkers elke dag starten aan een frisse en schone werkplek. Een schone werkomgeving betekent bovendien minder kans op ziekteverzuim.

Bij de start van een schoonmaakovereenkomst wordt op iedere locatie een logboek neergelegd en voor aanvang van de werkzaamheden wordt gekeken of er opmerkingen in vermeld staan. Andersom kan ook het geval zijn: als iets opvalt, vragen zijn of niet alle werkzaamheden volgens het werkprogramma uitgevoerd konden worden, dan wordt dit door onze schoonmaakmedewerkers vermeld. In het logboek kunt u ook onze gegevens, afspraken, schoonmaakprogramma, beheersysteem en bezoek/controleformulieren terugvinden.

Wilt u graag prettig werken in een schone en opgeruimde omgeving?                                       Maak dan kennis met Allure schoonmaak!

Cookie-instellingen